Angajari
videochat Bacau

Conditii de angajare in
videochat la Enjoy

  • Varsta minima 18 ani

  • Un act de identitate valabil (carte de identitate sau pasaport)

  • Un aspect fizic placut si ingrijit

  • Cunostinte minime de utilizare a calculatorului

  • Castigurile pe care le poate atinge un model din angajat intr-un studio de videochat sunt direct proportionale cu timpul si motivatia sa, ambele fiind influentate de timpul pe care acesta il petrece la locul de munca.

Vrei sa te angajezi la un
studio de videochat in Bacau?

Angajari videochat Bacau – Flexibilitatea este primul avantaj pe care il ofera angajarea la Enjoy Studios din Bacau. Stim ca timpul este o resursa pretioasa in viata unui model online, iar un echilibru intre timpul petrecut la munca si cel alaturi de cei dragi devine o dorinta naturala.

Astfel, Enjoy Studios ofera optiuni de angajari in videochat in Bacau pentru toate reprezentantele publicului feminin care doresc un program de lucru flexibil, intr-un mediu prietenos si relaxant, unde posibilitatile financiare cresc in functie de gradul de implicare si de motivatia personala.

Functionand dupa un program de lucru non – stop, Enjoy Studios ofera modelului posibilitatea de a lucra in ture, dupa un program part – time sau full – time, in functie de dorintele si posibilitatile personale.

Castiguri din videochat

Granitele potentialelor castiguri din videochat nu sunt usor de trasat, insa alaturi de echipa Enjoy Studios ai toate sansele sa iti descoperi calitatile care te fac deosebita pentru ca ulterior sa le poti fructifica in interesul tau personal.

Factori: interesul

Atunci cand vine vorba de salarii, castigurile din videochat se situeaza intr-o industrie volatila. Acest lucru inseamna ca sumele nu sunt unele fixe, ci sunt influentate in mod direct de anumiti factori. Dintre acestia, un statut important il capata interesul pe care modelul il acorda locului de munca, in acest domeniu noutatea reprezentand un punct cheie in relatia cu membrii.

Factori: motivatia

Motivatia constituie un factor care poate influenta castigurile din videochat lunare pentru ca doar prin ambitie si munca un model online isi poate atinge potentialul maxim. O doza optima de motivatie ii asigura modelului dorinta de a-si respecta programul de lucru ales, indiferent daca opteaza pentru part – time sau full – time.

Cat castiga un
model de videochat

In mod natural se incepe de la procentul maxim de 100%, tocmai din dorinta de a oferi sprijin financiar modelelor noi, fara experienta in acest domeniu. Dupa epuizarea celor 14 zile, modelul este recompensat cu un procent de 50%, urmand ca acesta sa creasca la 60% in momentul depasirii pragului de 4500 de dolari.

Nu trebuie sa va ingrijorati, deoarece acest prag de castiguri din videochat este usor de atins, pentru modelele care indeplinesc minimul de cerinte, adica acelea care cunosc limba engleza la un nivel mediu, care isi respecta programul de sase ture pe saptamana si care, alaturi de trainerii studioului nostru, isi dezvolta rapid abilitatile de comunicare.

O fire sociabila, un aspect fizic placut, dar si un dram de deschidere in fata camerei sunt cerintele care va pot aduce 5000 RON inca din prima luna de activitate. De la 10000 RON pana la 50.000 RON – pragul superior al castigurilor lunare din videochat pe care l-au atins modelele cu experienta din studioul nostru, cel mai important pas ramane motivatia fiecareia.

Bineinteles, eforturile sunt impartite intre model si studio, acesta din urma ocupandu-se cu promovarea intensa pe platformele de chat si cu intierea celor mai atractive sesiuni foto, teasere si videoclipuri. Vizibilitatea pe platforma este un avantaj important pe care il ofera jobul intr-un studio respectabil, deoarece modelele online care lucreaza de la studio pot initia mai facil sesiuni de privat cu membrii platformelor. De altfel, studioul Enjoy va ofera intreaga vizibilitate de care aveti nevoie pentru a va maximiza castigurile din videochat.

Programul de training pe care vi-l oferim este gratuit si se desfasoara pe parcursul mai multor etape, in functie de modul de evolutie al modelului. Experienta nu este un criteriu de recrutare, deoarece specialistii nostri sunt gata sa va initieze in arta videochatului.

Doriti noi experiente si un job relaxat, intr-un cadru special amenajat?

Enjoy Studios va ofera oportunitatea de a lucra 100% legal, intr-un spatiu frumos amenajat si decorat, unde platile se efectueaza transparent, bilunar, in zilele de 15 si 30 ale fiecarei luni.

3 pasi simpli pentru a ajunge model de top

  • 1. Aplica pentru un interviu
  • 2. Lucreaza cu cei mai buni din domeniu
  • 3. Fii serioasa si implicata