Despre Enjoy Studios
studio videochat

Ce presupune un job intr-un
studio de videochat?

Videochatul se bazeaza pe comunicare online, senzualitate, atractie si frumusete in toate formele ei. Este jobul in care femeile se simt apreciate si dorite de catre membrii online. Intr-un studio de videochat, un model trebuie sa arate impecabil – de la coafura, machiaj, pana la haine – pentru a putea intra intr-o conversatie online privata cu membrii care sunt dispusi sa scoata din buzunar sume mari de bani pentru timpul petrecut online.

Confidentialitatea in videochat
un factor important

Pentru noi, echipa Enjoy Studios, confidentialitatea modelelor noastre este extrem de importanta. Depunem toate eforturile necesare pentru a pastra confidentialitatea modelelor prin toate mijloacele necesare: restrictionarea accesului pe adrese IP din Romania si Republica Moldova, de pe orice tip de dispozitiv conectat la internet, folosirea de pseudonime, discretie in cadrul studioului.

Ce avantaje are un
job in videochat?

 • Castiguri substantiale

 • Enjoy Studios ofera modelelor castiguri care sa se incadreze intre 5000 si 50.000 RON lunar.

 • Program flexibil

 • Modelul isi stabileste programul in functie de celelalte activitati programate. Programul se poate desfasura dimineata, dupa-amiaza sau seara la studioul de videochat din Bacau

 • Conditii de lucru excelente

 • Enjoy Studios din Bacau ofera cele mai bune conditii pentru ca tu sa te simti speciala si in singuranta.

 • Siguranta unui job stabil

Bonusuri in
videochat

 • Bonus perioada de training – 100% in primele doua saptamani

  Perioada de training pentru candidatele Enjoy Studios va fi cuprinsa intre 3 si 14 zile lucratoare. In acest timp, in functie de personalitatea si nevoile fiecarei candidate, un trainer specializat isi va dedica timpul pentru sustinerea cursurilor lingvistice ( vocabular, pronuntie si ortografie), familiarizand candidatele cu notiuni si tehnici captivante de comunicare verbala si non - verbala.


 • Bonus de weekend

  Enjoy Studios ofera 25 $ bonus pentru modelele online care decid sa lucreze toate zilele dintr-o saptamana.


 • Bonus de recomandare

  Devino agent de recrutare pentru Enjoy Studios si primesti un bonus de 100$ / luna sau 5% din castigurile totale pentru fiecare noua candidata adusa de tine care alege o colaborare cu noi.


 • Bonus videochat: 500 USD + 500 USD

  Daca iti aduci prietena angajata la un alt studio sa lucreze alaturi de noi, bonusul clasic de 300 $ pentru fiecare ajunge la pragul de 500 $.


 • Plata la zi

  Din data de 20.09.2016, studioul nostru introduce plata la zi.


 • Bonus videochat: Esti frumoasa!

  Pentru ca ne-am obisnuit sa premiem motivatia si implicarea modelelor online, iti oferim vouchere personalizate pentru ingrijire personala, pentru sesiunile de shopping sau pentru procedurile cosmetice de care nu te poti lipsi: solar, masaj, spa, etc.

  Dupa 3 luni de colaborare – voucher in valoare de 150 RON

  Dupa 6 luni de colaborare – voucher in valoare de 300 RON

  Dupa 12 luni de colaborare – voucher in valoare de 500 RON


 • Procent de 55%

  Daca depasesti pragul de 3500$ in perioada de lucru noi iti marim comisionul la 55%.


 • Procent de 60%

  Daca depasesti pragul de 4000$ in perioada de lucru noi iti marim comisionul la 60%.


 • Bonus de angajare 300 USD

  Primesti un bonus de 300$ daca incepi o colaborare cu noi venind de la alt studio


 • Bonus videochat de excelenta

  Modelele care doresc sa se autodepaseasca sunt rasplatite pe masura. Oferim 5% in plus pentru angajatele care reusesc sa atinga suma de 7500$ pe perioada de lucru.


 • Bonus de vechime

  Alegem cu grija intervalele orare de lucru, oferind fiecarui model posibilitatea de a ajunge usor la munca si de a evolua alaturi de noi. Bonusurile de vechime sunt de 100$ pentru 1 an, 200$ pentru 2 ani si 300$ pentru 3 ani.


 • Bonus videochat: Permis de conducere

  Stim ca timpul se masoara in bani, iar din aceasta cauza dorim sa te ajutam sa optimizezi timpul petrecut pe drum. Pentru a renunta cu usurinta la mijloacele de transport in comun sau la deplasarile costisitoare cu taxiul, iti oferim posibilitatea de a incepe scoala de soferi. Iti asiguram toate platile necesare pentru ca tu sa iti indeplinesti visul de a conduce, dar si pentru a avea o motivatie in plus in achizitionarea propriului autoturism!


 • Bonus videochat: Capacitate maxima

  Daca studioul nostru functioneaza la capacitate maxima intr-o anumita perioada, modelele noastre vor fi rasplatite cu o majorare de 5% fata de comisionul curent.


Locatie centrala

Enjoy Studios este amplasat intr-o zona exclusivista a Bacaului. Studioul de videochat Enjoy dispune de camere investite cu decoruri luxuriante si mobilier minimalist, oferind un ambient ideal pentru relaxare.

Training specializat

Lipsa de experienta in videochat este inlocuita cu un training specializat oferit de Enjoy Studios cu ajutorul echipei de specialisti formata doar din fete. Acestia contribuie la promovarea si succesul modelelor in online, asigurandu-le suport profesional.

Asistenta tehnica 24/7

Logistica si mententanta sistemelor tehnice de care dispune Enjoy Studios se incadreaza la cele mai inalte standarde. Camerele web de ultima generatie asigura desfasurarea activitatii de videochat in conditii optime, conducand la cresterea vizibilitatii modelelor Enjoy pe plan international

Profesionalism

Enjoy Studios trateaza cu respect confidentialitatea modelelor, punand accent pe respectarea angajamentelor contractuale. In plus, Enjoy Studios colaboreaza cu site-uri de videochat cu notorietate, contribuind la dezvoltarea financiara si profesionala a modelelor.

3 pasi simpli pentru a ajunge model de top

 • 1. Aplica pentru un interviu
 • 2. Lucreaza cu cei mai buni din domeniu
 • 3. Fii serioasa si implicata