Galerie imagini studio
videochat Enjoy Studios

Studio de videochat localizat in centrul orasului Bacau

Atunci cand am deschis studioul de videochat – Enjoy Studios – ne-am gandit la un spatiu confortabil si distins pentru modelele care doresc sa-si faca o cariera in lumea videochatului. Astfel am ales un mobilier cat se poate de elegant, insotit de aparatura tehnica de ultime generatie.

Mizand pe o cromatica atent aleasa, care jongleaza cu nuante pastelate, romantice si glamour, studioul poate oferi cu succes culoare si stil incaperilor in care modelele isi desfasoara la ora actuala activitatea.

Decorurile au fost gandite dupa tendintele contemporane, in cadrul procesului de amenajare tinandu-se cont si de micile detalii care ar putea pune in valoare atuurile modelelor noastre. Astfel, s-au folosit atat culori vibrante, tesaturi si materiale de inalta calitate cat si piese de mobilier alese dupa necesitatile fiecarui model.

Studio-ul de videochat Enjoy din Bacau se mandreste cu o locatie pozitionata central, amenajata conform celor mai recente tendinte.

Ca in orice alt plan, principiul dupa care ne ghidam este calitatea, dar si respectul pe care il oferim colaboratoarelor noastre prin intermediul spatiului de lucru pus la dispozitie.

3 pasi simpli pentru a ajunge model de top

  • 1. Aplica pentru un interviu
  • 2. Lucreaza cu cei mai buni din domeniu
  • 3. Fii serioasa si implicata