Despre videochat la studio vs acasa

Cu siguranta te-ai intrebat macar o data care este diferenta dintre a practica videochat la studio si a desfasura aceasta activitate acasa. Distinctia dintre cele doua forme de manifestare sta tocmai in avansul tehnologiei, care a scos pe piata noi sisteme video, performante, pe care nu si le poate permite oricine, acasa. Intr-un domeniu aflat in continua dezvoltare, cu o concurenta din ce in ce mai crescuta, singura modalitate prin care un model de videochat poate sa aiba succesul asigurat este accentul pus pe mijloacele tehnologice dezvoltate.

De aceea, modelele vor lucra cu o echipa profesionista, alcatuita din oameni pasionati de tehnologie, care tin intotdeauna pasul cu informatia de ultima ora si cu noile trenduri, cu cele mai noi solutii si mijloace de promovare, care contribuie la atingerea succesului intr-un asemenea domeniu, indiferent daca vorbim despre un model incepator sau despre unul avansat. Care este rolul acestor distinctii? Cele care isi doresc sa practice aceasta meserie trebuie sa inteleaga importanta aspectelor legale. In cazul in care deja ti-ai creat o serie de conturi pe site, ele nu pot fi redeschise, iar un astfel de rating nefavorabil nu iti va face onoare, nici de acasa si nici de la studio. In continuare, iti vom prezenta care sunt avantajele unui model ce practica meseria de videochat intr-un studio profesional, fata de cel care practica aceasta meserie acasa.

Amenajare si dotari tehnice

STUDIO

Enjoy Studios pune la dispozitia modelelor aparatura de ultima generatie, care include computer, camere video cu rezolutie HD, decoratiuni specifice si un set de lumini profesionale, care sa asigure un cadru cat mai placut. Aceste beneficii sunt suportate financiar de studio. Echipa tehnica se va asigura in permanenta ca tu iti desfasori activitatea in cele mai bune conditii, iar daca intervine o problema, ea este rezolvata prompt printr-o interventie rapida. Pentru amenajarea unei camere pentru un model de videochat, studioul investeste o suma care poate depasi 8000 de euro.

Avantaj studio

ACASA

Cheltuielile pentru aparatura tehnica sunt suportate exclusiv de tine. In plus, va trebui sa te asiguri ca ai o conexiune foarte buna la internet si o camera video performanta. In cazul in care intampini probleme la acest capitol, va trebui sa te descurci singura si sa gasesti rapid o solutie, astfel incat sa nu iti pierzi din clienti si din credibilitate. In acest caz, o interventie prompta nu este posibila pentru ca providerul de internet nu este la dispozitia ta 24 din 24.

Confidentialitate

STUDIO

Studioul este localizat intr-o zona discreta, care te va face sa te simti in siguranta atunci cand vii la serviciu. Vei beneficia in permanenta de paza si protectie, precum si de supraveghere video, astfel incat sa iti poti desfasura activitatile intr-o maniera cat mai sigura si mai placuta. De asemenea, specialistii nostri vor interzice accesul utilizatorilor romani pe contul tau.

Avantaj studio

ACASA

In cazul in care nu locuiesti singura, nu te vei putea bucura de intimitate. In felul acesta, cei apropiati vor afla cu usurinta despre activitatile pe care le practici. Ei pot avea acces cu usurinta la fisierele din computerul tau si la istoricul cautarilor de pe internet. Aceste accesari vor fi puse inclusiv la dispozitia furnizorului de internet.

Legalitate

STUDIO

Enjoy Studios se inscrie in categoria SRL-urilor care au primit autorizatie de functionare, astfel ca modelele angajate beneficiaza de un contract de munca legal. Studioul de videochat isi achita la timp taxele, impozitele, precum si diversele cotizatii. Este format dintr-o echipa profesionista, care include avocat si contabil. Acestia iti pot oferi ajutor atunci cand ai nevoie, totul pentru a rezolva diversele probleme pe care le intampini.

Avantaj studio

ACASA

Daca practici aceasta meserie de acasa, fara sa fii angajata unui studio specializat, vei lucra la negru. Astfel, daca esti reperata de autoritati, va trebui sa te supui rigorilor legii. Amenzile prevazute pentru astfel de activitati desfasurate ilegal sunt destul de mari, iar tu te poti alege cu un dosar penal pentru comiterea infractiunii de evaziune fiscala.

Cheltuieli

STUDIO

Enjoy Studios ofera modelelor angajate comision care incepe cu 100% pentru primele saptamani de lucru. Acesta va creste odata cu vechimea, astfel ca poate ajunge inclusiv la 75%. Un studio profesionist va indeplini constant cele mai inalte standarde de calitate, iar acest aspect se va reflecta si in castigurile modelelor care lucreaza aici. Performanta este garantata de multe ori de un studio specializat.

Avantaj studio

ACASA

Incasarile unui model de videochat care desfasoara aceasta activitate de acasa ating un procent de 100%. Din acesta insa, se scad costurile transferate catre site (variaza intre 1% si 10%), costurile pentru decor, conexiune la internet, amenajare, dispozitive performante, interventii tehnice, utilitati. Multe modele se lasa impresionate de posibilitatea de a beneficia de 100% din castiguri, insa, in realitate, comisionul poate fi mult mai mic decat la studio.

Deschiderea conturilor, actualizarea pozelor si reclama platita

STUDIO

Principalul obiectiv strategic al studioului este acela de a identifica site-uri profitabile, cu care negociaza cele mai bune tarife pe minut. Acest lucru este posibil datorita numarului mare de modele de care dispune. De asemenea, in cadrul unui studio, vei beneficia de sedinte foto profesionale gratuite si reclama platita. Aceasta iti va aduce mult mai multe castiguri decat te-ai fi asteptat.

Avantaj studio

ACASA

Pentru a te promova de acasa, vei avea nevoie de dotari tehnice destul de costisitoare. De asemenea, va trebui sa parcurgi anumiti pasi de verificare pentru a intra pe anumite site-uri de videochat, pentru ca tu nu beneficiezi de un studio serios, recunoscut, care sa gireze pentru tine. Tarifele percepute de modelele independente sunt mult mai mici decat in cadrul unui studio specializat.

Programul de munca si viata sociala

STUDIO

Programul de munca in cadrul Enjoy Studios este fix; incepe la o anumita ora si se incheie pentru toata lumea in acelasi timp. Modelul angajat are astfel posibilitatea de a-si desfasura activitatile fara sa fie deranjat sau influentat de factori externi. In cadrul studioului specializat se contureaza o comunitate de oameni implicati, care vor lega relatii de prietenie.

Avantaj studio

ACASA

Programul este destul de flexibil, dar acesta nu este neaparat un lucru bun. In felul acesta, nu vei reusi sa atingi performante la nivel financiar. Daca stai prea putin online, nu vei reusi sa castigi cat iti doresti, iar daca stai prea mult, te epuizezi. Nu ai cu cine sa legi relatii de prieteni si cu cine sa impartasesti pareri.