stiri

stai la curent cu ultimele noutati

image
Autor: admin Acum doua zile

Reguli necesare pentru a evita țepele și angajarea la un studio ILEGAL

1. Cereți CUI-ul și autorizația de funcționare a firmei unde vă angajați.

2. Cereți să cunoașteți echipa de traineri din cadrul studioului. (Dacă studioul nu are traineri puteți fi sigura ca nu se va ocupa nimeni sa va învețe)

3. Cereți să vorbiți cu un model sau mai multe să vă confirme sumele pe care vi le promite studioul. 4. Citiți cu atenție secțiunea FAQ de pe site-urile unde lucrați pentru a vedea cu cât sunteți plătite pe minut sau cât valorează un token. (0,05 USD adică 5 cenți)

5. Dacă vi se propune o forma de colaborare de genul firma dvs. cu firma studioului si vi se opresc impozitele la studio înseamnă că SUNTETI FURATA. (este ILEGAL sa vi se oprească bani și nimeni în afara de dvs. nu va poate plăti impozitele datorate statului roman).

6. In cazul in care lucrati cu carte de munca si va primiti banii in mana, vi se opresc impozite de catre studio si nu semnati un stat de plata atunci SUNTETI FURATA si desigur lucrati ILEGAL.

7. în cazul în care lucrați deja într-un studio care se încadrează într-una sau mai multe categorii enumerate mai sus înseamnă că lucrați ILEGAL si/sau permiteți studioului să profite de dvs. Veniți la ENJOY (str. 9 mai, nr. 78, Bacău) fără nici o obligație să vă informați cum se lucrează LEGAL, în condiții de LUX REALE în acest domeniu și într-o echipa care vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta să faceți performanță în domeniu. (Nu mai lăsați amatorii din domeniu să vă încalce drepturile și să dea un renume greșit acestui domeniu).

Alte articole similare
blog image
Autor: admin Acum doua zile

Independenta financiara poate fi de multe ori o piatra tare pentru fetele tinere. Si pe buna dreptate. Angajatorii din Romania ofera un salariu minim pe economie si programe de lucru monstruoase, astfel incat sa alunge si ultima farama de energie din viata unei tinere.

Citeste tot