stiri

stai la curent cu ultimele noutati

image
Autor: admin Astazi

Engleza, o piedica in calea carierei modelului de videochat?

Limba engleza a devenit incet, dar sigur, una dintre limbile cele mai uzuale in comunicarea dintre doua persoane vorbitoare de limbi opuse. Avand un astfel de impact asupra societatii, nu este de mirare ca din ce in ce mai multe domenii se bazeaza pe aceasta limba atat de bine cotata.

Videochatul, domeniul in care cunoasterea limbii engleze este un avantaj

In domeniul industriei de videochat, cunoasterea limbii engleze de catre modele se prezinta ca un mare avantaj pentru acestea doarece acest lucru face ca socializarea dintre modelul de videochat si persoanele din spatele micilor ecrane sa fie executata cu mult mai multa usurinta. Odata cu imbunatatirea comunicarii, modelele isi pot da seama de dorintele celor aflati in fata micilor gadgeturi, acest lucru ducand la cresterea spectaculoasa a zerourilor din conturile fetelor.

Datorita acestui lucru, se ridica deseori problema formarii unei cariere in domeniul videochat fara cunoasterea limbii engleze. Mit sau realitate?

Engleza, o piedica in calea carierei de videochat?

Avand o rezonanta atat de mare, lipsa cunoasterii limbii engleze la nivel avansat devine premisa pentru care multe tinere care doresc sa adere la o viata luxurianta si opulenta nu aplica pentru un astfel de loc de munca. Acest lucru devine o alegere eronata daca acestea cunosc limba engleza la un nivel mediu.

Enjoy Studios este studioul care pune mare accent pe modele, astfel ca nu permite existenta unei piedici in calea faimei si a banilor pentru modelele sale. Desigur, cunoasterea acestei limbi este un atu, dar ambitia si increderea sunt principalele atuuri care definesc cu desavarsire acest domeniu.

Din grija pentru modele, Enjoy Studios se asigura ca fiecare fata atunci cand paseste pentru prima data in fata ecranului sa fie pregatita din orice punct de vedere: de la machiaj, la vestimentatie pana la vorbirea fluenta a limbii engleze.

Cum reuseste Enjoy Studios acest lucru?

Enjoy Studios cere fiecarui candidat cunoasterea medie a limbii engleze, acest lucru inseamna ca respectivul candidat intelege limba engleza atunci cand i se comunica ceva si poate sa vorbeasca aceasta limba la nivel conversational.

Dupa ce fiecare candidat a dat dovada de putere de comunicare in limba engleza, trainerii se asigura ca acesta isi imbunatateste pe zi ce trece modul de socializare, astfel ca fetele nu pleaca din fata trainerilor pana cand engleza lor nu cunoaste o imbunatatire vizibila pe partea de comunicare si de imbogatire a vocabularului. Acest lucru dovedeste implicarea studioului in munca fetelor si dorinta acesteia de a avea in cadrul echipei numai oameni capabili si pregatiti.

Alte articole similare
blog image
Autor: admin Acum doua zile

Independenta financiara poate fi de multe ori o piatra tare pentru fetele tinere. Si pe buna dreptate. Angajatorii din Romania ofera un salariu minim pe economie si programe de lucru monstruoase, astfel incat sa alunge si ultima farama de energie din viata unei tinere.

Citeste tot