stiri

stai la curent cu ultimele noutati

image
Autor: admin Data publicare: Acum 2 zile

Cum reusesc modelele de videochat sa se poarte natural in fata camerei?

Uneori, chiar si modelele experimentate, care au fost instruite de traineri de specialitate si care inregistreaza lunar bonusuri substantiale, capata trac in fata camerei. Este importanta insa maniera in care stiu de fiecare data cum sa depaseasca aceste momente!

Iata care sunt modalitatile prin care depasesc aceasta situatie:

In situatiile amintite mai sus, modelele de la Enjoy Studios incep sa vorbeasca despre ceea ce le pasioneaza si, de asemenea, ii intreaba pe membrii anumite lucruri despre ei.

In general, modelele Enjoy Studios stiu cum sa isi organizeze bine treaba astfel incat sa nu se simta suprasolicitate, lucru care ar conduce automat la anumite sentimente de crispare involuntare in fata camerei. Organizandu-si timpul cum trebuie, ele evita astfel de situatii.

In pauzele binemeritate, modelele au inteles importanta hidratarii, asa ca ele consuma un pahar de apa sau chiar un ceai cald de fiecare data cand isi acorda un moment de pauza.

Inca din timpul training-urilor extrem de importante, modelele de la Enjoy Studios au fost invatate despre importanta naturaletii din fata camerelor. Ele incearca sa se ghideze dupa acest aspect si de multe ori nu se gandesc ca performeaza in fata unei camere. In clipele cand se mai intampla sa mai aiba sentimente de teama sau anxietate, acestea stiu cum sa gestioneze problema datorita instruirii lor temeinice.

Modelele de la Enjoy Studios realizeaza cat de important este sa fie constiente de ticurile lor nervoase si sa le monitorizeze activ in fata camerei web. Unele dintre aceste ticuri pot include rasucirea in mod exagerat a mainilor si a gatului, atingerea in repetate randuri a picioarelor, deplasarea inainte sau inapoi, inclinarea, clipirea excesiva. Ele pot lua uneori mici pauze pentru a se detensiona.

In acest sens, inainte de a intra online, modelele de videochat de la Enjoy Studios au inteles importanta de a face ceva relaxant. Astfel, multe dintre ele fac exercitii fizice sau yoga, se duc la film, citesc sau mananca preparatul preferat inainte de a se duce la job.

Un alt lucru important pe care l-au inteles modelele de la Enjoy Studios este sa renunte la presiunea de a fi perfecte. Dincolo de aceasta perfectiune care de fapt niciodata nu poate fi atinsa, importante sunt individualitatea, naturaletea si calitatea de a invata sa accepti atat calitatile, cat si defectele pe care le ai.

Multe modele de la Enjoy Studios aleg sa bea o ceasca de cafea in fiecare dimineata inainte de a merge la munca, pentru a primi acea energie necesara pentru a fi productive in fiecare zi.

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le fac modelele de videochat este sa verifice constant limbajul corporal, pentru a isi da seama daca urmeaza sa devina tensionate sau nu.

Alte articole similare
blog image
Autor: admin Acum doua zile

Independenta financiara poate fi de multe ori o piatra tare pentru fetele tinere. Si pe buna dreptate. Angajatorii din Romania ofera un salariu minim pe economie si programe de lucru monstruoase, astfel incat sa alunge si ultima farama de energie din viata unei tinere.

Citeste tot