stiri

stai la curent cu ultimele noutati

image
Autor: admin Acum doua zile

Cum face fata un model Enjoy normelor societatii?

De ce iti pasa ce gandesc ceilalti despre tine? Serios, gandeste-te. Iti pasa de ce crede familia ta despre tine, iti pasa de ce gandesc prietenii tai despre tine, iar uneori iti pasa chiar si de ce cred strainii despre tine. Acum, trebuie sa recunoastem ca, in mod evident, este important sa va ganditi la ceea ce gandeste familia despre voi, insa ingrijorarea intensa fata de judecatile oamenilor din afara cercului vostru este un obicei nesanatos.

Esti diferita

Tu esti unica fata de celelalte femei pentru un motiv: ai o infatisare diferita, un suflet diferit si o personalitate diferita. Pentru a va dovedi potentialul pe care il ascundeti in voi, trebuie sa va eliberati personalitatea interioara. Las-o sa straluceasca pentru ca lumea sa stie cine esti cu adevarat. Nu te mai ingrijora de ceea ce oricine altcineva ar putea sa gandeasca despre tine daca te deschizi cu adevarat. Fii tu, fii curajoasa!

Esti responsabila de propria ta viata L

a sfarsitul zilei, tu insati iti conduci viata, nu altcineva. Daca lasi pe altcineva sa-ti conduca viata, vei descoperi rapid ca deciziile altcuiva nu sunt compatibile cu ceea ce iti doresti cu adevarat. Oamenii sunt mai ingrijorati de viata lor decat de viata ta, iar daca ii lasi sa-si asume controlul asupra vietii tale, fie intentionat, fie neintentionat, te vor conduce pe un drum inutil.

Nu trebuie sa-ti pese ce gandesc ceilalti despre tine - asta e treaba lor, nu a ta Ceea ce altii cred despre tine este treaba lor. Ce crezi despre altii este treaba ta. Nu e treaba ta sa-ti pese ce gandesc ceilalti despre tine. Daca cineva nu te place pentru ca esti model de videochat, nu poti schimba asta si nici nu trebuie sa duci munca de lamurire pentru a obtine confirmarea a ceea ce esti.

Ar trebui sa ignori toate parerile negative care vin la adresa ta

Din cand in cand, oamenii isi pot exprima parerea negativa cu privire la jobul tau de model de videochat, fie in fata, fie in online. Este important sa nu lasam acest tip de situatie sa se inrautateasca. Daca escaladeaza, alimentezi ura persoanei care iti exprima parerea. Pentru a nu lua in considerare toate comentariile negative pe care le primiti, trebuie sa ignorati ceea ce spun altii despre voi.

Ingrijindu-va profund de judecatile celorlalti cu privire la persoana voastra, veti duce o viata amenintata de regret, depresie si nevoie constanta de aprobare. Veti fi mereu in cautarea de a incerca sa impresionati pe toata lumea, doar efortul vostru poate fi intampinat cu dezaprobare. Desi societatea te poate rusina pentru ca nu urmezi "norma sociala", ca sa spunem asa, ai fost creata sa fii diferita. Ai fost creata sa fii tu si sa traiesti viata pe care vrei sa o traiesti. Nu ai fost creata pentru a trai viata pe care altcineva ti-a planuit-o.

Alte articole similare
blog image
Autor: admin Acum doua zile

Independenta financiara poate fi de multe ori o piatra tare pentru fetele tinere. Si pe buna dreptate. Angajatorii din Romania ofera un salariu minim pe economie si programe de lucru monstruoase, astfel incat sa alunge si ultima farama de energie din viata unei tinere.

Citeste tot