De ce sa alegi ENJOY Studios - videochat Bacau?

Cu o experienta de 17 ani in acest domeniu de succes, ENJOY Studios – videochat Bacau ofera viitoarelor modele posibilitatea de a ne face o vizita pentru a se intalni cu specialistii nostri, de a vedea cum se desfasoara o zi din viata unui model videochat si de a impartasi cu noi dorintele si asteptarile pe care le are de la aceasta meserie.

Camerele din studioul nostru de videochat din Bacau sunt decorate intr-o maniera placuta, astfel incat sa accelereze procesul de acomodare a modelului cu mediul de lucru profesionist. Echipa este alcatuita din oameni tineri, deschisi, care te vor indruma inca din prima zi.

Pentru ca un model de videochat sa aiba succes in acest domeniu, acesta trebuie sa beneficieze si de cele mai performante echipamente tehnice. Echipa Enjoy Studios - videochat Bacau - investeste constant in dispozitive si solutii tehnologice care sa faciliteze munca modelelor.

Departamentul tehniceste intr-o continua cautare de tehnologii noi, diferite de celelalte prezente pe piata studiourilor de videochat din Romania.

Totodata departamentul de training este inca o componenta importanta a echipei noastre. Trainerii au pregatire speciala in sensul formarii si dezvoltarii personalitatii modelelor noastre. Specialistii au rolul de a oferi sprijin moral si emotional, de a sustine fiecare model si de a-i stabili un program personalizat de training, construit in functie de personalitatea, caracterul, dar si de nevoile si dorintele sale.

In felul acesta, am invatat ca fiecare om este diferit, iar noi trebuie sa ne adaptam modalitatile de abordare a procesul de dezvoltare personala intr-un mod diferit, in functie de trasaturi distincte.

In cadrul studioului nostru de videochat din Bacau, fiecare model beneficiaza de incredere si siguranta deplina. Suntem un studio profesionist, care incheie contracte de munca modelelor, oferind astfel transparenta in campul muncii. Fiecare aspect definitoriu este discutat inca de la interviu, astfel ca ne dorim sa punem accent pe identitatea fiecarui individ si pe modalitatea de a-l ajuta sa se dezvolte la nivel profesional si personal. Incercam sa oferim sprijin modelelor si sa venim in intampinarea problemelor lor, pentru a le rezolva intr-un timp cat mai scurt.

Transparenta si interactivitatea dintre angajati a conturat o atmosfera de lucru foarte placuta. Inainte de toate suntem prieteni si venim cu placere la munca, in fiecare dimineata.

Informatii contact

Enjoy Studios

Telefon: 0730 633 335 sau 0730 633 334

Facebook: Enjoy Studios

Email: office@enjoystudios.ro

PR: marketing@enjoystudios.ro

Formular contact