Castiguri din videochat

Atunci cand vine vorba de salarii, castigurile din videochat se situeaza intr-o industrie volatila. Acest lucru inseamna ca sumele nu sunt unele fixe, ci sunt influentate in mod direct de anumiti factori. Dintre acestia, un statut important il capata interesul pe care modelul il acorda locului de munca, in acest domeniu noutatea reprezentand un punct cheie in relatia cu membrii.

De asemenea, motivatia constituie un factor care poate influenta castigurile din videochat lunare pentru ca doar prin ambitie si munca un model online isi poate atinge potentialul maxim. O doza optima de motivatie ii asigura modelului dorinta de a-si respecta programul de lucru ales, indiferent daca opteaza pentru part - time sau full - time.

Granitele potentialelor castiguri din videochat nu sunt usor de trasat, insa alaturi de echipa Enjoy Studios ai toate sansele sa iti descoperi calitatile care te fac deosebita pentru ca ulterior sa le poti fructifica in interesul tau personal.

In mod natural se incepe de la procentul maxim de 100%, tocmai din dorinta de a oferi sprijin financiar modelelor noi, fara experienta in acest domeniu. Dupa epuizarea celor 14 zile, modelul este recompensat cu un procent de 50%, urmand ca acesta sa creasca la 60% in momentul depasirii pragului de 1500 de dolari.

castiguri din videochat

Nu trebuie sa va ingrijorati, deoarece acest prag de castiguri din videochat este usor de atins pentru modelele care indeplinesc minimul de cerinte, adica acelea care cunosc limba engleza la un nivel mediu, care isi respecta programul de sase ture pe saptamana si care, alaturi de trainerii studioului nostru, isi dezvolta rapid abilitatile de comunicare.

O fire sociabila, un aspect fizic placut, dar si un dram de deschidere in fata camerei sunt cerintele care va pot aduce 1000$ inca din prima luna de activitate. De la 1000$ pana la 11.000$ - pragul superior al castigurilor lunare din videochat pe care l-au atins modelele cu experienta din studioul nostru, cel mai important pas ramane motivatia fiecareia.

Bineinteles, eforturile sunt impartite intre model si studio, acesta din urma ocupandu-se cu promovarea intensa pe platformele de chat si cu intierea celor mai atractive sesiuni foto, teasere si videoclipuri. Vizibilitatea pe platforma este un avantaj important pe care il ofera jobul intr-un studio respectabil, deoarece modelele online care lucreaza de la studio pot initia mai facil sesiuni de privat cu membrii platformelor. De altfel, studioul Enjoy va ofera intreaga vizibilitate de care aveti nevoie pentru a va maximiza castigurile din videochat.

Programul de training pe care vi-l oferim este gratuit si se desfasoara pe parcursul mai multor etape, in functie de modul de evolutie al modelului. Experienta nu este un criteriu de recrutare, deoarece specialistii nostri sunt gata sa va initieze in arta videochatului.
Doriti noi experiente si un job relaxat, intr-un cadru special amenajat?
Enjoy Studios va ofera oportunitatea de a lucra 100% legal, intr-un spatiu frumos amenajat si decorat, unde platile se efectueaza transparent, bilunar, in zilele de 15 si 30 ale fiecarei luni.

Videochat pentru adulti

Videochatului adult consta in a purta o conversatie cu caracter erotic prin intermediul calculatorului. Videochatul adult nu il exclude pe cel non adult, doar il completeaza. Atitudinea sensuala, erotismul, conversatiile piperate si show-urile specifice sunt ceea ce aceasta sectiune are in plus. Echipa noastra iti sta in permanenta la dispozitia ta pentru a iti calauzii drumul catre succes.

Videochat Non-Adult

Daca esti o persoana timida si/sau usor introvertita nu inseamna ca nu este un loc si pentru tine in aceasta industrie. Videochatul este un job atat de potrivit pentru toti tinerii tocmai datorita diversitatii de personalitati, gusturi si dorinte ale membrilor platitori.