stiri

stai la curent cu ultimele noutati

image
Autor: admin Data publicare: Astazi

Camere glamour la studio-ul de videochat Enjoy din Bacau

Pe langa oferirea mediu de lucru legal si transparent, clauza confidentialitatii si posibilitatea modelelor de a evolua profesional si personal pe perioada colaborarii cu un anumit studio, este foarte importanta asigurarea unui spatiu confortabil, in care aceste modele sa se simta in largul lor.

De ce este important spatiul confortabil in viata unui model videochat?

In orice context profesional, atunci cand stii ca biroul tau este un loc confortabil, te ducicu placere la job. In industria videochatului, decorul camerelor este important, deoarece aceste decoruri defines o scena de teatru.

In plus, majoritatea femeilor sunt orientate catre estetic si iubesc sa vada un decor caracterizat de nuante armonioase si de texturi diafane.

Studioul Enjoy a inteles importanta acestui lucru si asigura modelelor ocazia de a isi desfasura activatatea in camere glamour, decorate cu stil si bun gust.

Camere glamour la studio-ul de videochat Enjoy din Bacau

Unul dintre principalele avantaje ale studioului Enjoy din Bacau este faptul ca este situat central. In general, pentru multi angajati conteaza atunci cand timpul necesar pentru a ajunge si a pleca de la birou in fiecare zi este redus.

Pe langa localizarea centrala, camerele glamour atrag modelele. Ele simt ca este a doua lor “casa” si colaboreaza cu o echipa competenta. Pot comunica oricand si pot transmite daca ceva este in neregula. Dincolo de aspectul glamour, isi pot “personaliza” camerele, transformand respectivul decor intr-o scena proprie, a increderii in propria persoana.

Cladirea studioului este amenajata cu stil si mai ales este spatioasa, lucru foarte important pentru confortul tuturor angajatilor.

Culorile predominante sunt intense, dar caracterizate de bun gust. Piesele de mobilier armonizeaza cu tematica moderna si contemporana a studioului.

Principalele tematici ale camerelor unde lucreaza modelele Enjoy Studios sunt glamour, pastel si romantic. Fiecare model are libertatea de a isi alege exact acea camera care o caracterizeaza cel mai bine. De exemplu, personalitatile solare, expansive, pot alege o camera glamour. Cele putin mai copilaroase si ludice se pot regasi in camerele cu nuante pastelate (atat in mobilier cat si in texturile folosite). Nu in ultimul rand, personalitatile mai sensibile si intr-o oarecare masura misterioase pot alege camere decorate intr-o maniera romantica.

Un alt aspect important este faptul ca pe langa partea estetica, in construirea decorului s-a tinut cont si de detaliile tehnice. Aceste detalii sunt extrem de importante pentru o buna comunicare intre model si membru.

“Personalizarea” se refera la maniera simbolica in care modelele angajate la Enjoy stiu cum sa transforme camera in care lucreaza intr-un loc care sa vorbeasca despre ele si sa rezoneze cu temperamental lor.

Alte articole similare
blog image
Autor: admin Acum doua zile

Independenta financiara poate fi de multe ori o piatra tare pentru fetele tinere. Si pe buna dreptate. Angajatorii din Romania ofera un salariu minim pe economie si programe de lucru monstruoase, astfel incat sa alunge si ultima farama de energie din viata unei tinere.

Citeste tot