Bonus perioada de training – 100% in primele doua saptamani

Perioada de training pentru candidatele Enjoy Studios va fi cuprinsa intre 3 si 14 zile lucratoare. In acest timp, in functie de personalitatea si nevoile fiecarei candidate, un trainer specializat isi va dedica timpul pentru sustinerea cursurilor lingvistice ( vocabular, pronuntie si ortografie), familiarizand candidatele cu notiuni si tehnici captivante de comunicare verbala si non - verbala.

 

Bonus de weekend

Enjoy Studios ofera 25 $ bonus pentru modelele online care decid sa lucreze toate zilele dintr-o saptamana.

 

Bonus de recomandare

Devino agent de recrutare pentru Enjoy Studios si primesti un bonus de 100$ / luna sau 5% din castigurile totale pentru fiecare noua candidata adusa de tine care alege o colaborare cu noi.

 

Bonus videochat 500 USD + 500 USD Bonus

Daca iti aduci prietena angajata la un alt studio sa lucreze alaturi de noi, bonusul clasic de 300 $ pentru fiecare ajunge la pragul de 500 $.

 

Plata la zi

Din data de 20.09.2016, studioul nostru introduce plata la zi.

 

Bonus videochat: Lasa-te rasfatata!

Fiecare femeie viseaza sa calatoreasca in intreaga lume! Acest vis devine realitate alaturi de Enjoy Studios. Iti oferim posibilitatea de a participa la deplasarile nationale, dar si accesul la destinatii paradisiace precum Bali, Thailanda sau Mauritius. Toate sunt acum accesibile in functie de rezultatele pe care le obtii la locul de munca. Alege performanta si vei fi rasfatata pe masura la Enjoy Studios!

 

Bonus videochat: Esti frumoasa!

Pentru ca ne-am obisnuit sa premiem motivatia si implicarea modelelor online, iti oferim vouchere personalizate pentru ingrijire personala, pentru sesiunile de shopping sau pentru procedurile cosmetice de care nu te poti lipsi: solar, masaj, spa, etc.

Dupa 3 luni de colaborare – voucher in valoare de 150 RON
Dupa 6 luni de colaborare – voucher in valoare de 300 RON
Dupa 12 luni de colaborare – voucher in valoare de 500 RON

Procent de 55%

Daca depasesti pragul de 3500$ in perioada de lucru noi iti marim comisionul la 55 %.

 

Procent de 60%

Daca depasesti pragul de 4000$ in perioada de lucru noi iti marim comisionul la 60 %.

 

ENJOY Studios angajeaza agenti de recrutare!

Daca optezi pentru jobul de agent de recrutare Enjoy, pentru fiecare candidata noua adusa de tine care alege sa urmeze o colaborare cu studioul nostru ai un castig fix de 100 USD/luna sau un procent de 5 % din castigurile totale.

 

Bonus de angajare 300 USD

Primesti un bonus de 300$ daca incepi o colaborare cu noi venind de la alt studio

 

Bonus videochat de excelenta

Modelele care doresc sa se autodepaseasca sunt rasplatite pe masura. Oferim 5% in plus pentru angajatele care reusesc sa atinga suma de 7500$ pe perioada de lucru.

 

Bonus de vechime

Alegem cu grija intervalele orare de lucru, oferind fiecarui model posibilitatea de a ajunge usor la munca si de a evolua alaturi de noi. Bonusurile de vechime sunt de 100$ pentru 1 an, 200$ pentru 2 ani si 300$ pentru 3 ani.

 

Bonus videochat: Permis de conducere

Stim ca timpul se masoara in bani, iar din aceasta cauza dorim sa te ajutam sa optimizezi timpul petrecut pe drum. Pentru a renunta cu usurinta la mijloacele de transport in comun sau la deplasarile costisitoare cu taxiul, iti oferim posibilitatea de a incepe scoala de soferi. Iti asiguram toate platile necesare pentru ca tu sa iti indeplinesti visul de a conduce, dar si pentru a avea o motivatie in plus in achizitionarea propriului autoturism!

 

Bonus videochat: Capacitate maxima

Daca studioul nostru functioneaza la capacitate maxima intr-o anumita perioada, modelele noastre vor fi rasplatite cu o majorare de 5% fata de comisionul curent.