stiri

stai la curent cu ultimele noutati

image
Autor: admin Acum o zi

6 calitati ale modelelor de videochat Enjoy

Orice model de videochat care trece prin procesul de training ajunge sa capete o calitate esentiala nu numai in privinta acestui job, ci si in viata de zi cu zi, si anume increderea in propria persoana.

Increderea in propria persoana nu este o bravada, nici o prefacatorie evidenta a curajului. Si mai ales nu se manifesta zgomotos. Increderea in propria persoana este o expresie naturala a capacitatii intrisece si a respectului fata de propria persoana.

Care sunt calitatile pe care modelele de videochat le dobandesc, alegand aceasta meserie?

1.Ele indraznesc sa isi impuna punctul de vedere nu pentru ca se gandesc ca au intotdeauna dreptate, ci pentru ca nu se tem de esec

Persoanele imature tind sa adopte o idee si apoi sa proclame ca doar ideea lor este corecta, ignorand toate opiniile si celelalte puncte de vedere. Comportamentul lor nu denota incredere in propria persoana, ci este semnul distinctiv al unui bataus intelectual.

Oamenii cu adevarat increzatori nu sunt deranjati atunci cand li se demonstreaza ca uneori au mai gresit. Iar daca sunt cu adevarat increzatori in propria persoana, recunosc ca au gresit si ca nu au toate raspunsurile.

2.Asculta de zece ori mai mult decat vorbesc.

Industria videochatului este caracterizata de aceste conversatii dintre o persoana straina care se confeseaza in fata modelului. In timp, modelele videochat ajung sa invete cum sa asculte cu adevarat, nu doar sa auda.

3.Ele nu vor sa fie mereu in centrul atentiei.

Modelele de videochat nu urmaresc neaparat sa fie in top in randul studioului unde s-au angajat, sa straluceasca in detrimentul altor colege. Ele nu au nevoie de validarea celorlalte persoane, deoarece adevarata validare vine din interior.

In loc sa isi compare reusitele cu altii, ele le permit si colegelor lor sa straluceasca, in ritmul propriu.

4.Nu le e frica sa ceara ajutor.

Mai ales la inceputul carierei, modelele de videochat nu se sfiesc sa ceara ajutorul din partea colegelor mai experimentate si mai ales din partea trainerilor specializati.

Nu considera ca a cere ajutorul este un semn de slabiciune sau de lipsa de experienta. Sunt suficient de sigure pe sine sa recunoasca cand au o slabiciune.

5.Nu desconsidera alte persoane.

In general vorbind, modelele de videochat nu se angajeaza in barfe si nu le place sa ii vorbeasca de rau pe altii. Singura comparatie pe care o fac este cu propria imagine din oglinda, vrand, in fiecare zi, sa devina o varianta mai buna a propriei persoane.

6.Nu le e frica sa isi recunoasca greselile.

Insecuritatea tinde sa reproduca artificialitatea, iar increderea in propria persoana aduce dupa sine sinceritate si onestitate.

De aceea, oamenii cu adevarat increzatori in propriile persoane isi recunosc greselile.

Toate aceste calitati sunt dobandite de catre modelele de videochat care au de profitat de pe urma acestei meserii nu doar din punct de vedere financiar, ci si din punct de vedere al dezvoltarii personale.

Alte articole similare
blog image
Autor: admin Acum doua zile

Independenta financiara poate fi de multe ori o piatra tare pentru fetele tinere. Si pe buna dreptate. Angajatorii din Romania ofera un salariu minim pe economie si programe de lucru monstruoase, astfel incat sa alunge si ultima farama de energie din viata unei tinere.

Citeste tot