stiri

stai la curent cu ultimele noutati

image
Autor: admin Acum o zi

5 sfaturi esentiale de care trebuie sa tina cont un model de videochat

Traim intr-o lume in care esti judecat pentru orice. Cu probleme ale identitatii, ale imaginii corpului si ale feminitatii in mod constant in lumea contemporana, un job în domeniul videochatului te ajuta sa prinzi incredere in tine. Sunt cateva lucruri de care trebuie sa tina cont un model videochat pentru a se simti indraznet in pielea lui.

1. Asteptarile nu sunt mereu aceleasi cu realitatea.

Realitatea nu este asa cum ti-ai imaginat tu ca ar fi. Uneori e mai bine, alteori e mai rau. Nu te compara cu celelalte modele. Intr-un studio de videochat fiecare femeie este unica in felul ei. Nu exista mai bun sau mai putin bun, cum este catalogat în societate. Dupa perioada de training, rabdarea si timpul investit vor avea rezultate vizibile in castigurile care te vor diferentia de celelalte modele.

2. Sa nu-ti fie teama.

Majoritatea fetelor se tem de faptul ca pot fi vazute de cunoscuti. In locatiile Enjoy Studios, confidentialitatea modelelor este cea mai importanta, de aceea conversatiile cu membrii sunt personale, iar accesul persoanelor care locuiesc în Romania este interzis. Este important sa nu iti faci griji, sa iti asumi un risc si o sa-ti dai seama ca un job ca si model videochat este tot ce ai nevoie pentru ati schimba viata.

3. Sa ai încredere în tine.

Munca grea, determinarea si talentul sunt esentiale pentru orice actiune de succes.

Exista o multime de modele izbitoare si talentate. Acele tipurile de modele care pot intra intr-o camera si pot atrage imediat atentia tuturor. Tipurile de modele pe care orice client ar vrea sa nu le piarda. Aceste modele sunt acelea sigure pe ele, cu incredere in propriile actiuni, care stiu sa asculte clientul si sa realizeze o legatura pe termen lung. Intr-un altfel de mediu iti dai seama ca esti mai bun decat credeai.

4. Esti exact ce cauta cineva, undeva.

In timp ce respingerea este numele jocului principal din viața reala, in lumea videochatului vei fi mereu exact ceea ce cauta cineva, la momentul potrivit. Fie ca este vorba de personalitate, de felul tau de a fi sau de un zambet unic, intotdeauna exista cineva care cauta o persoana exact ca tine. Nu trebuie sa fii idealul cuiva, este o pierdere colosala de timp atat in industria de modeling, cat si in viata reala.

5. Lumea este nepoliticoasa si ingusta la minte. Tine de tine sa nu devii la fel.

Lumea in ansamblu este un loc destul de crud. Depinde de tine sa decizi daca te transformi sau nu intr-o persoana cruda. O sa fii rau si egoist, pentru ca unii dintre oamenii din jurul tau sunt, sau o sa ramai o fiinta umana decenta? Nu trebuie sa fii placuta de toata lumea. Cine nu este pregatit sa iti accepte conditia sociala si te judeca, întoarce-i spatele cu decenta si nu te lasa afectata. Este de datoria ta sa nu te transformi într-o alta de persoana.

Alte articole similare
blog image
Autor: admin Acum doua zile

Independenta financiara poate fi de multe ori o piatra tare pentru fetele tinere. Si pe buna dreptate. Angajatorii din Romania ofera un salariu minim pe economie si programe de lucru monstruoase, astfel incat sa alunge si ultima farama de energie din viata unei tinere.

Citeste tot