Ce este videochatul?

Videochatul este jobul care implica stabilirea unor discutii intre modele si membri, care parcurg teme diverse, de la cele erotice si pana la cele sentimental – emotionale. Comunicarea se face prin intermediul unui calculator, care este dotat cu o camera web performanta. Distractia este cea mai buna modalitate prin care poti face bani.

Indiferent de sex, modelul de videochat este acela pasionat de felul in care aceasta meserie il ajuta sa isi dezvolte abilitatile de comunicare interpersonala, prin discutiile purtate cu persoane din intreaga lume. In videochat, succesul este direct proportional cu seriozitatea, implicarea, spiritul vesel si comunicarea libera cu echipa de training Enjoy Studios, care se afla mereu alaturi de tine.

Confidentialitatea in videochat

Enjoy Studios asigura confidentialitatea modelelor, fara sa furnizeze informatii despre acestea catre publicul de orice fel. Conversatiile purtate cu membri sunt personale, iar discutiile ce au loc in chat privat pot fi accesate doar de catre membrul respectiv.

Pentru a asigura securitatea modelelor, echipa noastra interzice accesul persoanelor care locuiesc in Romania sau in Republica Moldova la aparitiile modelelor. De asemenea, orice model poate solicita blocarea accesului unor membri din alta tara.

Avantajele unui job in videochat

Castiguri substantiale

Enjoy Studios ofera modelelor castiguri care se incadreaza intre 500$ si 5000$ la doua saptamani.

Program flexibil

Modelul isi stabileste programul in functie de celelalte activitati programate. Programul se poate desfasura dimineata, dupa-amiaza sau seara la studio videochat Bacau.

Conditii de lucru excelente

Enjoy Studios din Bacau ofera cele mai bune conditii pentru ca tu sa te simti speciala si in singuranta.

Siguranta unui job stabil